| sana ne | |
|
+4tuubaa peteğim_kutsim deniz kutsim 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
kutsim Admin
Mesaj Sayısı : 736 Yaş : 32 Localisation : baybay kuzumgidiyorum :D Kayıt tarihi : 23/01/07
| Konu: sana ne Perş. Şub. 08, 2007 2:00 am | |
| sana ne ağlama kalbim ankara aşkın gruru bomboşum buralarda derdini söyle bana doğum günü geçer hançer maktul neden neden o sen olamazsın canın sağolsun
En son tarafından Perş. Şub. 08, 2007 2:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
kutsim Admin
Mesaj Sayısı : 736 Yaş : 32 Localisation : baybay kuzumgidiyorum :D Kayıt tarihi : 23/01/07
| Konu: Geri: sana ne Perş. Şub. 08, 2007 2:02 am | |
| AĞLAMA KALBİM zaman zaman icimde korkular biri sana dur desin ne olur kalbin yorgun, icin suskun, gözlerin nemli gittin, uzaklara gittin
beni bu sevdanin ortasinda yagmurlarin altinda terk ettin kalbin yorgun, icin suskun, gözlerin nemli sevdim; seni cok sevdim sevdim; seni cok sevdim
unutmaya calismak ne kötü bir kadermis yalnizliga alismak kalbi mühürlemektir oooof olmuyor
aglama kalbim büyüdün artik hic kendini yorma zorlama kalbim daha cok görücen sen bu hayatta
aglama kalbim büyüdün artik hic kendini yorma zorlama kalbim daha cok cekicen su yalan dünyada | |
|
| |
kutsim Admin
| Konu: Geri: sana ne Perş. Şub. 08, 2007 2:02 am | |
| ANKARA Titreyen elimi yavaşça bırak Kader bu kapını çalarsa çalsın Son defa buğulu gözlerinle bak İçinde bir sızı kalırsa kalsın
Şimdi başkentte karlı sokaklar Kaybolan günlerin sırrını saklar Bir tozlu plak gibi o hatıralar O eski şarkıyı çalarsa çalsın | |
|
| |
kutsim Admin
| Konu: Geri: sana ne Perş. Şub. 08, 2007 2:03 am | |
| AŞKIN GRURU Ellerim havada sana dualarım Üstüme yıkılmış yorgun yıllarım Karanlık dunyamda yapayanlızım Kitaplara sığmaz yaşadıklarım
Ellerim havada sana dualarım Üstüme yıkılmış yorgun yıllarım Karanlık dünyamda yapayanlızım Her gece kahrediyor vurur acılar beni Tek bir sözüm var sana al götür kalbimi
Aşkın gururu olmaz olamaz Benim derdime çare bulunmaz Ben çilekeş sen günahkar Allah biliyor seven yıkılmaz
Aşkın gururu olmaz olamaz Benim derdime çare bulunmaz Ben çilekeş sen günahkar Allah biliyor seven yıkılmaz | |
|
| |
kutsim Admin
| Konu: Geri: sana ne Perş. Şub. 08, 2007 2:04 am | |
| BOMBOŞUM BURALARDA Kimilerin yildizi yüzüne güler Benimki intla yüz göstermiyor O benim günesimdi parladi sabah erken Utancla batiya süzüldü aniden
Sevdigim baskasinin cicegiymis Gönlü bagliymis yeniden sevemezmis Oysa ben bir cocuk gibi savunmasiz ve gercek Ilk defa askka gelmistim
Bana bir haller oluyor son zamanlarda Günlerdir yüzüm asik Bombosum buralarda | |
|
| |
kutsim Admin
| Konu: Geri: sana ne Perş. Şub. 08, 2007 2:05 am | |
| CANIN SAĞOLSUN Kararsiz cikislarim var kayboluslarim var belki Seni sevmeye mecburum Sana mahkümum
Benimde hatalarim var Bende kulum inanki Aci cekmeye mecburum Sana mahkümum
Seni sevmeye mecburum Buna ihtiyacim var
Aci cekerken daha cok seviyor insan Ac yattigi geceleri özlüyor insan Seni delli gibi sevdim anlamadiysan
Canin sagolsun canin sagolsun Canin sagolsun canin sagolsun Canin sagolsun canin sagolsun Hala anlamadiysan canin sagolsun | |
|
| |
kutsim Admin
| Konu: Geri: sana ne Perş. Şub. 08, 2007 2:06 am | |
| DOĞUM GÜNÜ Senden sonra yaşadım mı bilemedim Tanrıdan tek dileğim beni sensiz bıraksın
Anlamadım ne istedin bilemedim Gözündeki yaşlarla ellerin bensiz kalsın
Sen aşk nedir bilir misin sevgilim bu güne nasıl geldik Elimizdeki güzel sevginin kıymetini bilemedik Nice mutlu yıllara doğum günün hatrına Unutmak zor olsada arama bundan sonra | |
|
| |
kutsim Admin
| Konu: Geri: sana ne Perş. Şub. 08, 2007 2:06 am | |
| GEÇER Saçının kokusu hala yastığımda Kahrolası bir yalnızlık ortasında Bir çocuk misali esir oldum sana Bana bunca acı keder yeter be sevgilim
Yazacağın üc beş satır Yüzün varsa hala Kayboluyor o içindeki o fırtına Gün olurya birgün karşılaşırız ya Bana bir özür borcun olsun sevgilim
Geçer geçer bu da geçer Bir an gelir lafım geçer Kolay değil canın çeker Kimi seversen sev benim adım geçer | |
|
| |
kutsim Admin
| Konu: Geri: sana ne Perş. Şub. 08, 2007 2:07 am | |
| HANÇER çal çal çalda kurtul kara saplı hançeri kalbime, al al alda kurtul bir nefeslik can senin,titreme
kanım akmaz,o sevdiğim eller beni vurursa, sesim çıkmaz,aşkım böyle mutlu olacaksa,
istersen o deniz dalgası saçlarına as beni, istersen o ateşten gözlerinle yak beni, (2 defa) | |
|
| |
kutsim Admin
| Konu: Geri: sana ne Perş. Şub. 08, 2007 2:07 am | |
| SANA NE sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan
actigin yaralari saramadim saracak birini henuz bulamadim ayrilik zor degil 3gun aglarsin sonra vur patlasin cal oynasin yaaa hasret kervanene kapilmisim on siradayim senin umurunda degil bu dunya
yeni yeni sevdalar cicegimisin banane banane banane be sartlar bunu gerektirdi ayrildik iste bahane bahane bahane allahin sopasi yokki gokten indirsin geldinmi sozume surune surune hayatimda biri varmi merak etmisin sanane sanane sanane
yeni yeni sevdalar cicegimisin banane banane banane be sartlar bunu gerektirdi ayrildik iste bahane bahane bahane allahin sopasi yokki gokten indirsin geldinmi sozume surune surune hayatimda biri varmi merak etmisin sanane sanane sanane
sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan
actigin yaralari saramadim saracak birini henuz bulamadim ayrilik zor degil 3gun aglarsin sonra vur patlasin cal oynasin yaaa hasret kervanene kapilmisim on siradayim senin umurunda degil bu dunya
yeni yeni sevdalar cicegimisin banane banane banane be sartlar bunu gerektirdi ayrildik iste bahane bahane bahane allahin sopasi yokki gokten indirsin geldinmi sozume surune surune hayatimda biri varmi merak etmisin sanane sanane sanane | |
|
| |
deniz KUT
Mesaj Sayısı : 474 Yaş : 34 Localisation : aşka YASAK VAR çnkü KUTSİm VAr Emploi : RUHUM aşk melodisine 1 YILDIR HASRET Loisirs : aşkı TOZLU PlakGİBİ göRÜyoRUM Kayıt tarihi : 07/02/07
| Konu: Geri: sana ne Ptsi Mayıs 14, 2007 6:37 pm | |
| şarkılar süper ötesiiiii off be anm | |
|
| |
deniz KUT
Mesaj Sayısı : 474 Yaş : 34 Localisation : aşka YASAK VAR çnkü KUTSİm VAr Emploi : RUHUM aşk melodisine 1 YILDIR HASRET Loisirs : aşkı TOZLU PlakGİBİ göRÜyoRUM Kayıt tarihi : 07/02/07
| Konu: Geri: sana ne Çarş. Mayıs 16, 2007 10:56 am | |
| AMA 3 KASETTE FENE DEĞİL HANİİ FENASİNA BIRAKKK ACEYİPP BİŞEEE ŞARKILARR SÜPERR SEÇİMMM | |
|
| |
peteğim_kutsim KUTS
Mesaj Sayısı : 638 Yaş : 31 Localisation : AŞKIM BENİM SENİ HERŞEYDEN ÇOK AMA ÇOOOOOOOKK SEVİYORUUMMMMMM Loisirs : kutsinin ve peteğin kliplerini izlemek, nette dolaşmak ve ingilizce konuşmak Kayıt tarihi : 10/04/07
| Konu: Geri: sana ne Çarş. Mayıs 16, 2007 7:48 pm | |
| - deniz demiş ki:
- AMA 3 KASETTE FENE DEĞİL HANİİ FENASİNA BIRAKKK ACEYİPP BİŞEEE ŞARKILARR SÜPERR SEÇİMMM
bencede sana katılıyorum cnm kutsimizin bütün şarkıları süper ötesiiiiiii | |
|
| |
tuubaa KUTS
Mesaj Sayısı : 608 Yaş : 31 Localisation : kutsi seni çokkkkkkkk seviyorum Kayıt tarihi : 13/04/07
| Konu: Geri: sana ne Perş. Tem. 12, 2007 12:47 pm | |
| bütün albümleri süper yaaaaa | |
|
| |
byz K
| Konu: Geri: sana ne Çarş. Tem. 18, 2007 6:37 pm | |
| DERDİNİ DÖYLE BANA Her zaman ki gibi mahsum bir köşede Gözlerin dolacak ağlayacaksın Bilmediğim bişe varsa söyle Hergün böyle üzgün nasıl yaşayacaksın Derdini söyle bana Derdine dermen olayım Üzüntüne dayamam Söyle çaren ben olayım[/b][/url] | |
|
| |
deren KUTSİ FANI
Mesaj Sayısı : 1003 Yaş : 36 Localisation : aynı şehirde nefes almak bile bana yetiyor Loisirs : sade ve sadece kutsiiiii Kayıt tarihi : 26/04/07
| Konu: Geri: sana ne Çarş. Tem. 18, 2007 7:01 pm | |
| yyavvv arkadaşlar kutsimizin her yaptığı şarkı olay zaten ne konuşuyoruz kii ama ben 3 kaseti çok beğendim çok duygulu bir albüüm hele o sevdiğim istanbula gelin oluyor varya onu başa sarıp sarıp dınlıyommm süüperr bir sarkı ya kutsimmm ççok saol böle bir şarkı yaptıgın içinn öptüm muckkk | |
|
| |
deren KUTSİ FANI
Mesaj Sayısı : 1003 Yaş : 36 Localisation : aynı şehirde nefes almak bile bana yetiyor Loisirs : sade ve sadece kutsiiiii Kayıt tarihi : 26/04/07
| Konu: Geri: sana ne Çarş. Tem. 18, 2007 7:11 pm | |
| ya arkadaşlar dayamadım ben sevdiğim istanbula eglin oluyoru yazcam vallaha dayanamıyorum
SEVDİĞİM İSTANBULA GELİN OLUYOR Sarhoşum mektubum okunmaz oldu Her gece düşledim gözlerim doldu Kaderim yazılmış sonumuz buydu Bir daha mı sevmek bana yalan oldu
Yeni başlangıçlara adım atıyor Gözlerinde yaşlar bensiz akıyor Değmeyin şu halime içim yanıyor Sevdiğim İstanbul’a gelin gidiyor
Yeni başlangıçlara adım atıyor Gözlerinde yaşlar bensiz akıyor Değmeyin şu halime içim yanıyor Sevdiğim İstanbul gelin oluyor.
ooff allahım şarkıya bak kutsim sana binlerce teşşeküür ederiimm | |
|
| |
zekikedi KUTSİ FANI
| Konu: Geri: sana ne Salı Tem. 24, 2007 5:07 pm | |
| ya bu adam sevilmeyecek de kim sevilecek....duygu akıyor adamın kalbinden..duygu.. bir insan bu kadar mı iyi anlatabilir ya...bu mudur .. BUDUR!!!!!!!!!!! | |
|
| |
deren KUTSİ FANI
| Konu: Geri: sana ne Çarş. Ağus. 29, 2007 2:43 pm | |
| allahım kutsiyi sevmeyen ölsüüüünnn | |
|
| |
deren KUTSİ FANI
| Konu: Geri: sana ne Çarş. Ağus. 29, 2007 2:44 pm | |
| ya arkdşlar ben ağlama kalbimi çok beğeniyorum çok hisli aslında bütün sarkılar hıslı ama ne bılım sankı bu farklı bır sey farklı bır duygu verıyo bana oturup dınledıgımde ağlıyorum | |
|
| |
deygu KUTS
| Konu: Geri: sana ne Perş. Ağus. 30, 2007 1:41 pm | |
| ağlama kalbim diyorum başka şey demiyorum inşş söler ben bağıra bağıra isticem konserde | |
|
| |
| sana ne | |
|